5 raste me ethe hemorragjike në veri të vendit

12/06/2010 10:55

5 persona janë perkyer nga sëmundja e etheve hemorragjike në Kukës dhe Tropojë.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik kjo sëmundje shfaqet cdo vit në këtë zonë, si edhe në Kosovë, ndërkohë që pasojat e saj janë edhe vdekjeprurëse.

Sëmundja infektive transmetohet nga kafshët, ndërkohë që të prekur janë personat e moshave të mesme.

Top Channel