Shantazh priftit me një film porno

04/06/2010 16:00

Një 18 vjeçar rumun është arrestuar nga policia e Bolonjës me akuzën e zhvatjes në dëm të një prifti 69 vjeçar.

Ky i fundit, i shantazhuar nga një i ri dhe nga disa familjarë me kërcënimin se do të bënte publik një film porno, ka paguar 2 mijë euro.

Kur ka mbërritur një kërkesë e re për para, 69 vjeçari ka vendosur të bëjë denoncimin.

Top Channel