Koretë, kërkohet ndërhyrja e KS-së

04/06/2010 19:00

Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara ka marrë një kërkesë zyrtare nga Koreja e Jugut për të vepruar kundër Koresë së Veriut, përgjegjëse e sulmit ndaj korvetës Cheonan.

Seuli akuzon Penianin si përgjegjës për këtë ngjarje dhe kërkon marrjen e masave nga komuniteti ndërkombëtar.

Gjatë sulmit mbi anijen koreanojugore humbën jetën 46 marinarë.

Top Channel