Kinema Imperial cel traditën e nostalgjisë

04/06/2010 19:30

“Dy njerëz të një qyteti”, “Gruaja më e bukur”, “Zotnia 420”, “Shamikuqja”, janë filma të shfaqur dhjetra vite më parë, por që kanë mbetur në memorien e një sërë brezave në Shqipëri edhe pse të pasuar nga kolosale të Hollywood-it, e jo vetem.

Me deshiren per te ripercjelle ne pjese te kinematografise se hershme, por edhe per te njohur te rinjte me te, Kinema Imperial ne bashkepunim me Arkivin Qendror Shqiptar te filmit, do te shfaqin nga data 4-18 qershor, 45 filma, qe nisin nga vitet ’50-’90.

Filmat do te shfaqen ne Kinema Imperial, prane qendres Kristal. Jane programuar tre te tille cdo dite dhe bileta kushton 200 leke.

Top Channel