Vlorë, pezullohet aktiviteti i një kazinoje

02/06/2010 13:45

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve se bashku me drejtorine rajonale Vlore dhe forcat e rendit kane pezulluar aktivitetin e nje biznesi lojrash fati qe nuk ishte i licensuar per ushtrimin e ketij aktiviteti.

Ambientet e ketij biznesi bashke me makinerite elektronike jane bllokuar nga policia derisa ky biznes te pajiset me lejen perkatese per kete lloj aktiviteti.

Sipas Bledar Taushanit, pergjegjes i Deges se Tatim Taksave ne vlore rreth 10% e bizneseve ushtrojne aktivitet informal. Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve bashke me 2 institucionet e tjera, drejtorine rajonale dhe forcat e rendit do te kryejne edhe ne ditet ne vazhdim kontrolle ne pika te ndryshme biznesi, sidomos lojrash fati, per te kontrolluar licensat e ketyre bizneseve per ushtrimin e aktivitetit.

Top Channel