Lezhë, arrestohen tre punonjës burgu

02/06/2010 12:25

Policia e Lezhës arrestoi paraditen e sotme tre shtetas të cilët akuzohen për gjobvënie ndaj një shtetasi italian qe jeton dhe punon në Shqipëri.

Të arrestuarit janë një punonjes i burgut te Fushë-Krujes, ortaku i shtetasit italian dhe nje person i trete. Ata i kishin vendosur nje gjobe prej 100 mije euro shtetasit italian Eriberto Petreli, ata kane hyre ne hotelin ku banonte italiani dhe e kane kercenuar.

Shtetasi italian punonte ne Shqiperi ne nje biznes te mbledhjes se lekureve te kafsheve te cilat me pas i eksportonte ne Itali.

 

Top Channel