Bellucci: Ndihem një nënë e përkëdhelur

01/06/2010 10:25

Monica Bellucci i ka dhënë para disa ditësh jetë fëmijës së saj të dytë, Leonie.

Aktorja ka rrëfyer se ka lindur në mënyrë natyrale dhe në moshën 45-vjecare kërkon ta ndalë kohën në vend.

“Nuk kam qenë kurrë kaq e lumtur. Po përpiqem të shijoj momentin. Vajza e parë, Deva nuk është aspak xheloze për motrën e saj”, thotë Monica, në një intervistë për revistën italiane “Chi”.

Monica e përshkruan veten si një nënë e sigurt, e përkëdhelur dhe kërkon që të jetojë sa më gjatë që të shohë ecurinë e fëmijëve të saj ndër vite.

Top Channel