“Black tar”, heroina vdekjeprurese

25/05/2010 22:30

Konsumimi i heroines ka qene gjithnje shqetesuese ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, por ajo qe po shkakton nje situate alarmante ne vend eshte perdorimi i nje lloji te ri heroine te quajtur “black tar”.

Sipas nje investigimi te televizionit ABC, “black tar” mund te shkaktoje vdekjen edhe te konsumatorit te pare. ABC zbulon ne hetimin e saj se heroina vdekjeprurese mund te gjendet mjaft lehte ne treg, pasi ajo kushton vetem 10 dollare dhe sipas televizionit amerikan eshte pikerisht ky cmim ai qe ka terhequr edhe pjesen me te madhe te konsumatoreve te saj.

Ne perfundim te hetimit televiziv shpjegohet se si brenda nje viti numri i personave qe kane gjetur vdekjen nga perdorimi i “black tar” eshte trefishuar ne pjesen me te madhe te SHBA-se.

Top Channel