Bahrein, hapet i pari “sexy shop”

21/05/2010 12:50

Quhet “Shtepia e Kahdija-s” dhe eshte i pari ‘sexy shop’ ne Mbreterine e Bahrein dhe ndoshta i pari edhe ne te gjithe vendet arabe te Gjirit.

Dyqani drejtohet nga nje grua e mbuluar. Pronarja ne faqen e internetit deklaroi se dyqani ka si qellim kryesor te ndihmoje ciftet e martuara qe te kene eksperienca sa me te bukura seksuale.

“Ne Islam nuk ndalohet kenaqesia seksuale. Pyetni cdo besimtar dhe ai do t’ua konfirmoje kete”, thote pronarja.

Top Channel