YouTube mbush 5 vjeç dhe ‘mbi supe’ ka dy miliardë video, të ngarkuara cdo minutë.

Chard Hurley dhe Steve Chen dhe Jawed Karim, tre themeluesit në vitin 2005 bënë testet e fundit para se të hidhnin në tregun virtual risinë që do të ndryshonte njëherë e mirë perceptimin dhe mënyrën e  shikimit të videove.

Ideja ishte e thjeshte: t’i ofrohej kujtdo mundësia për t’u shprehur lirisht, për t’u informuar apo për t’u argëtuar.

YouTube u zhvillua në një platformë globale që mbështët HD dhe 3D. Në platformë mund të gjenden filma nga më të ndryshëm që transmetohen në 200 vende të botës, dëshmi e një shoqëria që vazhdon transformimin.

Top Channel