Ja si i transformon truku artistët

12/05/2010 13:25

Jemi mësuar t’i shikojmë në skenat botërore me imazhe spektakolare dhe performanca magjike, por a janë të tillë edhe në jetën e përditshme?

Po flasim për VIP-at që në bazë të artit të tyre kanë tranformimin e fizikut të tyre nëpërmjet trukut. Më poshtë në galeri do të shikoni disa shembuj.  

FOTO GALERI
1/7
Motley Cure

Top Channel