Victoria mund Angelina Jolie

08/05/2010 12:30

Ish-Spice Girl ka mundur Danni Minogue, motrën e Kylie Minogue dhe Angelina Jolie.

Një zëdhënës i Max Factor, shtëpia e kozmetikëve që ka organizuar një sondazh, ka deklaruar se Victoria Beckham ndodhet në revistat e modës prej vitesh, nuk del nga shtëpia e palyer dhe e pavesghur mirë dhe buzët e saj janë gjithnjë të shkëlqyeshme.

Veshjet  saj gjithnjë të bukura, pasioni për takat e larta, make-up elegant e kanë bërë atë një ikonë të modeës dhe një mbretëreshë të joshjes.

Top Channel