Tirana, një verë me ujë

07/05/2010 16:40

Vera e këtij viti nuk do të sjellë probleme me ujin e pijshem per banoret e kryeqytetit.

Drejtori i Ujesjelesit Seit Dollapi premton rritje te sasise se ujit por edhe permiresim te cilesise me investimete qe prej pak ditesh kane nisur ne impiantin e Bovilles.

Nga 1800 l ne sekonde qe prodhon impianti i Bovilles, tashme prodhon vetem 1200 l ne sekonde per shkak te punimeve qe po kryhen. Ne bulevardin ‘Zogu i Pare’, rrugen ‘Siri Kodra’ ne Qender dhe Kinostudio eshte ulur furnizimi i konsumatore, nderkohe qe brenda 17 diteve Drejtori i Ujesjellesit parashikon perfundimin e punimeve. Dollapi premton permiresim te furnizimit me uje te pijshem edhe ne zonen Komuna e Parisit.

Top Channel