Meta: Ekzistojnë hapësira për dialog

04/05/2010 11:30

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtëm, Ilir Meta deklaroi në një konferencë për shtyp se grevat nuk ndihmojnë ecjen përpara të vendit.

“Ekzistojnë hapësira për dialog dhe duhet bashkëpunim nga të gjitha palët për një zgjidhje demokratikë të krizës”, u shpreh Meta.

Numri dy i qeverisë e konsideroi grevën e opozitës, një barrikadë artificiale dhe kërkoi nga drejtuesit e PS-së të marrin me shumë përgjegjësi.

Top Channel