Arti i fotografit François Robert përfaqëson armët dhe besimin, dy terma që qëndrojnë sa larg dhe afër njëri-tjetrit, që në fotot e artistit bashkëpunojnë.

Një kockë cfarëdo mund të krijojë edhe forma të tilla që të ngjallin reagimin e kritikëve, duke na dhënë tablo të simboleve apo figurave të njohura për të gjithë.

E bardha e kockave i kundërvihet sfondit të zi në ekspozitën e quajtur “Stop the Violence” (Stop dhunës).  

FOTO GALERI
2/8
Armët dhe besimi në një ekspozitë

Top Channel