PS: Të tërhiqet vendimi për deputetin Balla

15/04/2010 13:45

Grupi i Partise Socialiste kerkon terheqjen e vendimit nga Byroja e Kuvendit per deputetin Taulant Balla.

Vendimi u mor pas mbledhjes së deputetëve në selinë rozë, një javë pasi Byroja e Kuvendit përjashtoi për 15 ditë nga punimet  Ballen dhe i tërhoqi vëmendje Sajmir Tahirit.

Ndërsa kolegët e mazhorancës do të qëndrojë në sallë për të vijuar punimet normalisht, deputetët socialistë do të qëndrojnë jashtë godinë, në shenjë proteste për vendimin e Byrosë. Ne rast se Byroja do te terhiqet nga vendimi, atehere ata do te ndjekin punimet ne 60-minuteshin e diskutimeve te lira.

Top Channel