FB tashmë edhe film në kinema

29/03/2010 10:50

Fenomeni Faceb00k është dokumentuar edhe në një film që do të shfaqet për herë të parë në 15 tetor.

Ky film flet për periudhën e krijimit të rrjetit social në vitin 2004 nga i riu Mark Zuckerberg, në atë kohë me studime në Harvard. 19 vjecari bashkë me mikun e tij Eduardo Saverin hodhën një nga hapat më të mëdhenj në historinë e internetit dhe botës vortuale.

Protagonistët interpretohen nga dy aktorët Jesse Eisenberg dhe Andrew Garfield.

Top Channel