Britani, Brown paraqet programin elektoral

27/03/2010 20:50

Kryeministri britanik, Gordon Brown paraqet në një intervistë për “Guardian” 5 pikat ku do mbështetet fushata e liberalëve për zgjedhjet e përgjithshme.

Sipas kryeministrit, në qëndër të vëmendjes do të jenë ekonomia, teknologjia, ndryshimi i standardit të jetës së britanikëve, shërbimet publike dhe siguria.

Në fjalën e tij të radhës, Brown do të bëjë të ditur edhe strategjinë për të mposhtur kundërshtarin konservator, Cameron.

Top Channel