Elefanti bën për vete turistët

25/03/2010 10:00

Mr. Shuffles është një elefant i vogël që jeton në kopshtin zoologjik të Sindejt dhe ka ardhur në jetë 15 ditë më parë.

Pikërisht ky elefant është bërë shumë i dashur për turistët dhe të apasionuarit pas kafshëve.

Mr. Shuflles arriti të mbijetonte pas një lindjeje të vështirë që i rrezikoi jetën.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel