Test për avionin që do të lëshojë anijen hapsinore

23/03/2010 10:55

Kryhen testet e para të avionit që do të ketë detyrë të lëshojë anijen hapsinore VSS Enterprise.

Anija është realizuar nga Virgin Galactic dhe ka si qëllim të cojë në hapësirë disa turistë.

Bileta për këtë udhëtim të rrallë ka një kosto prej 200 mijë dollarësh. Vetëm super të pasurit e globit, sigurisht ata më të apasionuarit për këto lloj udhëtimesh do të kenë shansin që të ndodhen në këtë anije hapsinore.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel