“Fiks Fare” denoncon falsifikimin e dokumentave zyrtare

23/03/2010 15:50

Falsifikimi i dokumentave është një krim në të cilin përfshihen shpesh edhe vetë strukturat shtetërore.

“Fiks Fare” do të tregojë sot sesi falsifikohen dokumentat zyrtare nga policia, nga kompanitë e sigurimeve dhe nga mjekësia ligjore, duke shmangur nga vendi i aksidentit personin e aksidentuar, në mënyrë që të mos përfitojë dëmshpërblimin për sigurimin e jetës, dëmshpërblim ky disa qindra mijëra euro.

Gjeresisht per kete ceshtje ju mund te ndiqni emisionin e sotem te “Fiks Fare”.

Top Channel