Ndotje rekord në qytetin kinez të Hong Kongut ku niveli i dioksidit të karbonit në ajër ka arritur nivele maksimale.

Metropoli i madh aziatik po kalon një situatë kritike dhe për këtë janë ndaluar të gjitha aktvitetet fizike dhe sportive në ajër të hapur. Ndotja e madhe vihet re edhe në majat e ndertesave të larta, të cilat nuk arrijnë të dallohen pothuajse fare.

Pritet që autoritetet të marrin siaa masa drastike për të ulur sa më parë nivelin e ndotjes. 

Top Channel