Përfundon pengmarrja, arrestohet autori

19/03/2010 13:20

Përfundon pa viktima pengmarrja e sotme pranë Librit Universitar në Tiranë. Një djalë rreth 25-vjec mbajti për disa minuta nën kërcënimin e armës një vajzë të re.Nuk dihen ende motivet e kësaj ngjarjeje.

Policia arriti të neutralizojë pengmarrësin, ndërsa vajza aktualisht është në duar te sigurta.Forca të shumta policie ishin në vendngjarje duke realizuar një operacion super të shpejtë dhe të suksesshëm.

Forcat speciale ishin te pranishem ne zone, te pajisur me snajpera, ndersa per minuta te tera pengmarresit i ishte bere thirrje me altoparlant per te liruar pengun.

Top Channel