SHBA, mamaja me e shendoshe ne bote

16/03/2010 14:00

Mamaja me e shendoshe ne bote kerkon te thyeje cdo rekord, duke patur si qellim arritjen e peshes 450 kilograme.

Gruaja, e cila tashme eshte futur ne librin e rekordeve Guinnes, quhet Donna Simpson, eshte 42 vjec dhe jeton ne New Jersey te Shteteve te Bashkuara te Amerikes.

Dieta e saj eshte: 12 mije kalori ne dite dhe gjithe cfare ha eshte pikerisht ai ushqim qe nga doktoret keshillohet te eliminohet totalisht.

Top Channel