Balenat, shkencetaret: Jo vrasjes per qellime studimi

15/03/2010 13:20

Jo vrasjes se balenave per qellime studimi. Apeli eshte bere nga nje grup shkencetaresh australiane, franceze dhe neozelandeze, pas nje misioni ne Antartide.

Studiuesit kritikojne vrasjen e mijera ekzemplareve nga ana e Japonise per qellime shkencore.

Ata ne nje ekspedite gjashte javore ne keto ujera, kane perdorur teknika jo vdekjeprurese per te studiuar gjitaret gjigante.

Top Channel