Meta: Kriza greke te mos pengoje integrimin

12/03/2010 14:45

Problemet ekonomike qe ka Greqia do te prekin edhe ekonomine e Shqiperise, por kjo nuk duhet te kthej prapa planet integruese te vendeve te Ballkanit perendimor.

Keshtu ka deklaruar zevendeskryeministri shqiptar, Ilir Meta, nga Serbia ku ndodhet per nje vizite zyrtare.

“Kuptohet, ka disa ndikime ekonomike edhe ne vendin tone sepse Greqia eshte nje nga partneret me te medhenj tregtare dhe ekonomike te Shqiperise. Por kjo situate nuk duhet te krijoje probleme per integrimin e vendeve te Ballkanit ne BE”, ka pohuar Meta.

Top Channel