Cmimet, Parisi me i shtrenjti ne bote

12/03/2010 16:40

Eshte Parisi qyteti me i shtrenjte ne bote, i ndjekur nga Tokio dhe Oslo.

Perfundimin e ka nxjerre studimi me i fundit i “The Economist Intelligence Unit”.

Ne klasifikim Milano eshte i 12-ti, perpara Londres, e cila gjendet ne vend te 16-te.

Per te vendosur renditjen, studimi, qe eshte kryer ne 132 qytete, nuk perqendrohet ne fuqine blerese te banoreve, por ne nivelin e cmimeve te te mirave dhe sherbimeve.

Top Channel