Topi pret ish-te perndjekurit

10/03/2010 14:55

Gjate nje takimi me Presidentin e Republikes, drejtuesit e Qendres Shqiptare per Rehabilitimin e Traumes; te Bashkimit te Sindikatave; te Shoqates per te Drejtat e Njeriut; dhe te perndjekurve politike kane kerkuar qe data 20 shkurt 1991 qe perkon me shembjen e bustit te dikatorit Enver Hoxha te perkujtohet si dita e  shembjes se diktatures komuniste dhe e nderimit te viktimave ne regjimin komunist.

Pas kesaj kerkese Presidenti Topi ka mbeshtetur nismen dhe ka sugjeruar, qe te ndjekin proceduren e ligjshme institucionale per permbushjen e kesaj kerkese.

Top Channel