De Niro i vodhi Springsteen skenen e filmit

06/03/2010 19:20

Skena e famshme e “Taxi Driver” kur De Niro perserit pa pushim perpara pasqyres “Me mua e ke?”, eshte e vjedhur.

“Ishte e bosit tim”, thote ne rrefimet e tij Clarence Big Man Clemons, saksofonisti qe ishte nder themeluesit e “E Street Band”.

Kete histori ai e ka treguar ne “Big Man – Tregime te verteta dhe te pabesueshme”.

Ne liber ai ka rrefyer edhe origjinen e vertete te emrit te bandes.

Ne liber ndodhet nje perifrazim i Bruce Springsteen, i cili tregon per pohimin konfindencial qe i ka bere Robert De Niro.

Top Channel