Durres, deshton grabitja

05/03/2010 12:35

Naten e kaluar ne qytetin e Durresit nderhyrja ne kohe e policise private dhe asaj te shtetit kane lene ne tentative vjedhjen e nje dyqani, ndersa autoret ende te paidentifikuar jane larguar neper erresire duke braktisur automjetin me te cilin leviznin.

Burime policore bene te ditur se autoret e kishin vjedhur kete mjet per te kryer grabitjen e dyqanit. Ne vendin e ngjarjes kane mberritur inspektore te seksionit policor kunder krimeve te prones dhe ata te policise shkencore qe po punojne ne fiksimin e provave materiale dhe identifikimin e autoreve.

Vjedhja po kryhej permes mjeteve prerese te qepenit te mbyllur te dyqanit qe ndodhet ne lagjen 6 te qytetit bregdetar dhe eshte pike e tregtimit me shumice e pakice te produkteve ushqimore.

Prej nje viti, kriza ekonomike dhe papunesia e kane shtuar ndjeshem numrin e vjedhjeve te banesave, lokaleve dhe automjeteve ne Durres.

Top Channel