Peshkopi, banesat ne rrezik

04/03/2010 12:05

Reshjet e shirave keto dite ne zonat malore ka bere qe ne shume fshatra te rrethit te Dibres te kete rreshqitje te dheut si dhe demtime te shumta ne shtepite e fshatareve.

Fshat qe ka pesuar demtime eshte edhe Brezhdani i komunes se Qendrës, ku me dhjetra shtepi jane shume te rrezikshme per t’u banuar pasi nga rreshqitjet e tokes kane krijuar carje te mureve te shtepive.

Banoret thone se jane te pamundur te mbrojne banesat e tyre te vetem. Ata kerkojne ndihme ne menyre qe mos ngelen te pastrehe.

Top Channel