Kuvendi, opozita futet ne salle

04/03/2010 19:20

Opozita ndodhet ne sallen e kuvendit, per te votuar propozimin per te futur ne kalendarin e punimeve te kuvendit projektligjet e propozuara prej saj per hetimin e zgjedhjeve te 28 qershorit.

Per te bere kete ndryshim duhen 84 vota te cilat arrihen vetem me nje konsensus mes pozites dhe opozites ne kuvend.

Rendi i dites nuk u zhvillua sipas parashikimit, pasi votimi per projektligjin per Gjykaten Administrative eshte lene per me vone.

Ende nuk dihet nese opozita do te jete ne salle kur te votohet ky ligj, i cili per t’u miratuar kerkon nje shumice e cilesuar prej ¾, pra duhen edhe votat e socialisteve.

Top Channel