Seseri: PS ka struktura funksionale

28/01/2010 22:05

“Politika e re fokusohet tek nje vizion i madh pertej se majtes dhe se djathtes dhe tek ardhja e elementeve te rinj”.

Me kete koment e ka nisur analizen e saj ne “Top Story” deputetja socialiste, Rudina Seseri. “Me shume se cdo parti tjeter, Partia Socialiste ka struktura qe funksionojne qe nga baza dhe deri ne nivelet e asamblese”, shton Seseri.

Me tej, ajo foli edhe per elitat ne politike, duke pranuar se ne vendin tone ky eshte nje problem i madh. “Tradita e mosqarkullimit te elitave duhet pare ne kohe dhe ne rajon sepse nuk eshte thjesht nje fenomen shqiptar. Ky ka qene nje problem edhe ne vendet e lindjes”, thekson deputetja e majte.  

Top Channel