Ka qene nje odise e vertete historia e nje qeni qe ka mbetur i bllokuar per kater dite ne nje pllake akulli ne det te hapur.

Pa ushqim dhe ne te ftohte kafsha ka arritur te mbijetoje fale nje grupi kerkuesish qe ndodheshin ne zone.

Shpetimi ndodhi vetem ne momentet e fundit per pastorin gjerman.

Kafsha kishte perfunduar ne nje pllake akulli e cila per kater dite e kishte terhequr gjate nje lumi dhe me pas ne det ne nje distance me shume se 100 kilometer nga bregu polak, ne detin Baltik.

“Ne fillim mendonim se ishte nje foke”, ka deklaruar nje nga shpetuesit.

“Me pas u siguruam se ishte nje qen, i bllokuar ne nje pllake akulli i cili kujdesej te mos rrezohej ne uje”, shtoi ai.

Top Channel