Beqja: Berisha, pergjegjes per krizen ekonomike

27/01/2010 14:10

Partia Socialiste akuzoi serish kryeministrin Sali Berisha se eshte pergjegjes per krizen ekonomike qe ka mberthyer vendin.

Sipas deputetit socialist, Ilir Beqja INSTAT, tregoi se ne muajin dhjetor cmimet e shportes jane rritur me shume ne 12 muajt e vitit 2009.

“Çmimet e ushqimeve baze jane shtrenjtuar me me teper se 10%, nderkohe qe shqiptareve u duhet te perballen edhe me nje çmim me te larte te energjise”, u shpreh Beqja.

Sipas tij, shtrenjtim i produkteve dhe sherbimeve i rendon familjeve te varfera, atyre ne ndihme ekonomike, per pensionistet dhe te papunet.

Top Channel