Permbytjet, Stojku merret ne pyetje

26/01/2010 14:00

Drejtori i Korporates Elektroenergjitike Muharrem Stojku merret ne pyetje ne Prokurorine e Shkodres.

Kreu i KESH eshte pyetur per menaxhimin e kaskades se Hidrocentraleve para dhe gjate permbytjeve.

Aktualisht Prokuroria e Shkodres po verifikon dokumentat e KESH  nese eshte zbatuar apo jo rregullorja.

Pas daljes nga prokuroria nuk pranoi te flase per mediat pas daljes nga Prokuroria e Shkodres.

Top Channel