Kodheli: Letra e PS-se, informuese

26/01/2010 16:15

Pas deklaratave te zonjes Topalli ka reaguar selia roze, sipas te ciles
kuvendi drejtohet nga njerez me mendesi komuniste qe shpikin armiq te
brendshem te Shqiperise.

Deputetja Mimi Kodheli tha se letra qe Partia Socialiste i dergoi Keshillit te Europes eshte informuese dhe jo sabotuese.

“Sipas rregullores se kuvendit, kryetarja emeron anetaret e delegacioneve ne baze te konsultimit me kreret e forcave parlamentare. Ne rast mosmarreveshjesh duhet te votohet ne kuvend.Emerimi eshte bere ne menyre arbitrare jo vetem se nuk eshte respektuar rregullorja, por edhe vendet qe i takojne opozites jane reduktuar vetem ne nje”, u shpreh Kodheli.

Top Channel