Shkoder, pergatiten grupet e verifikimit te demeve

25/01/2010 20:05

Ne Shkoder eshte zhvilluar takimi me perfaqesues te pushtetit vendor dhe institucionet e tjera per nisjen e procesit te verifikimit te demeve ne zonen e permbytur. Pas largimit te ujerave ne keto zona do te shkojne grupet e numerimit.

“Ne sot kalojme ne post-emergjence, kalojme ne terren per te bere vleresimin e demit ne te gjitha zonat e permbytura. Vendimi i Keshillit te Ministrave parashikon mire vleresimin dhe demshperblimin e banoreve te zones”, ka deklaruar drejtori i Emergjencave Civile, Alfred Olli.

Grupeve te verifikimit do jene 9 me nga 15 perfaqesues te institucioneve te ndryshme. Atyre u jane shperndare edhe formularet te cilet do te plotesohen nga cdo familje e demtuar. Procesi i verifikimit pritet qe te zgjase rreth 2 jave.

Top Channel