Australi, i ngjitet ne vesh aparati celular

25/01/2010 11:20

I eshte pergjigjur shefit ne telefon por nuk e kishte menduar asnjehere se celulari do t’i ngjitej ne vesh dhe nuk do ta hiqte dot me, te pakten pa ndihmen e dikujt.

Nje kamionist Australian nga Northern Territory ka riparuar celularin e tij duke e ngjitur me nje solucion te forte dhe kjo ka bere qe menjehere sapo ka vendosur celularin ne vesh, ai t’i ngjitet mire pas organit te degjimit.

“M’u prish dhe duhej ta ngjisja. U pergjigja ne telefon kur shefi me thirri dhe fola rreth 5 minuta. Kur provova ta hiqja nga veshi e kuptova se isha ne telashe”,  pohon Gye Gardner per gazeten “Northern Territory News”.

Kamionisti 43 vjecar u ndihmua nga nje kuzhinier per ta hequr aparatin nga veshi edhe pse bashke me te hoqi edhe nje pjese lekure. “Me dhembi shume por plaga me e thelle eshte ajo e krenarise time”, thekson ai.

Top Channel