Kukesi dhe Fushe Arreza pa energji elektrike

24/01/2010 12:45

Nje defekt ne linjen e tensionit te larte ka lene pa energji disa zona ne Kukes dhe Fushe Arrez.

Lajmin e ka bere te ditur Operatori i Sistemit te Shperndarjes.

Sipas OSSH-se, paraqiten veshtiresi ne riparimin e defektit per shkak te kohes se keqe.

Top Channel