Turqi, babai shet vajzen per 4 lope

22/01/2010 11:40

Nje vajze turke 12-vjecare eshte shitur nga i ati plot dy here. Heren e pare ne kembim te kater lopeve dhe heren e dyte per 4800 euro.

Policia pasi zbuloi rastin arrestoi babane e vajzes, si dhe bleresin e dyte.

Ne kerkim eshte shpallur edhe bleresi i pare, i cili u martua me vajzen para imamit. Disa muaj me vone vajza u kthye ne shtepi shtatzene me pretendimin se nuk shkonte mire me te shoqin.

Vajza e humbi femijen, ndersa i ati e shiti serish.

Top Channel