Sondazhi, Obama anti-biznes

22/01/2010 03:45

Tjeter humbje per Obamen, Investitoret amerikane dyshojne ne aftesine e presidentit te tyre per te menaxhuar krizen.

Ky eshte rezultati i sondazhi mes investitoreve amerikane te kryer prej agjencise Bloomberg, ku 77 perqind e tyre mendojne se presidenti Obama eshte nje pengese per biznesin.

Sondazhi u bazua ne nje shtrirje te gjere gjeografike ne SHBA dhe ne pyetesor u perfshine te gjitha shtresat e biznesit.
 

Top Channel