Shtepite, bien shitjet

22/01/2010 16:00

Sektori i ndertimit vijon te mbetet ne nje situate te veshtire, ku shitjet kane rene ne nivelet me te uleta

Ndertuesit thone se pavaresisht krizes i kane mbajtur cmimet konstante dhe se nuk planifikojne  t’i ulin ato.
 
Por agjencite imobiliare thone se kjo eshte e vertete vetem pjeserisht. Sipas tyre, ndertuesit po perpiqen te mos i ulin cmimet, por ata qe duan te shesin po detyrohen te pranojne cmime me te uleta.

Per here te pare vitin e kaluar cmimet e apartamenteve jo vetem qe nuk u rriten, por sipas agjencive kane rene.

Top Channel