Bllokohet aksi Peshkopi-Kukes

22/01/2010 19:55

Rruga nacionale qe lidh qytetin e Peshkopise me qytetin e Kukesit si dhe 4 komunat e rrethit  te Dibres ka pesuar demtime te medha.

Disa dite me pare nje pjese e kesaj rruge ka pesuar shembje te medha duke e bere te rrezikshem kalimin e mjeteve aty. Ne nje gjatesi prej 50 metrash, rruga eshte shembur duke beret e levizshem qarkullimin vetem ne nje korsi.

Pamjet qe shikoni jane filmuar dy dite me pare ne zonen e demtuar. Kalimi per automtjetet e vogla eshte shume i veshtire ndersa automjetet e renda nuk mund te kalojne per shkak te rrezikshmerise.

E njejta situate eshte dhe ne rrugen nacionale Burrel-Tirane, ne hyrjet e Burrelit deri afer hidrocentralit te Ulezs. Ku ne cdo 5 km ka rreshqitje te rruges gje qe veshtireson dhe rrezikon shume udhetimin e atuomjeteve te tonazheve et ndryshme.

Top Channel