I biri i Bin Laden: Im ate ka fituar

21/01/2010 17:45

Omar bin Laden ka deklaruar se babai i tij, Osama, nuk ka nevoje te kryeje atentate te tjera te bujshme pasi ai tashme ka fituar.

“Ne Afganistan, Perendimi nuk mund te fitoje dhe Obama ka bere gabim me dergimin e trupave shtese ne Kabul”, eshte shprehur djali i sheikut te terrorit.

Ai eshte i bindur se situata nuk do te zgjidhet edhe ne rast se Bin Laden vdes. “Bota do te behet shume e rrezikshme”, ka paralajmeruar ai.

Top Channel