Haiti, te shpetuar te tjere ne Port-au-Prince

21/01/2010 09:40

Vazhdon nxjerrja e personave ende te gjalle nga rrenojat e shkaktuara nga termeti qe prekur tete dite me pare Haitin.

E shpetuara e fundit eshte nje vajze e nxjerre ne Port-au-Prince. Prezanca e saj u sinjalizua nga nje mesazh ne Twitter.

Nderkohe Shtepia e Bardhe ka bere te ditur se anija spital “Comfort” e nisur te henen nga Shtetet e Bashkuara ka mberritur ne Haiti dhe eshte ne gjendje pune.

Top Channel