Salla ne kryesine e Kuvendit merr emrin e Pjeter Arbnorit

19/01/2010 19:30

Salla, ku dikur zhvilloheshin mbledhjet e Byrose Politike te Komitetit Qendror te Partise se Punes, prej dites se sotme do te mbaje emrin e Pjeter Arbnorit, kryetarit te pare te parlamentit te dale nga zgjedhjet demokratike te vitit 1992.

Salla ne kryesine e Kuvendit mori emrin e simbolit te rezistences antikomuniste shqiptare, shkrimtarit dhe politikanit Pjeter Arbnori, gjate nje ceremonie te zhvilluar nen kujdesin e kryetares se parlamentit me rastin e 75 vjetorit te lindjes zotit Arbnori.

Kryetarja e Kuvendit u dhuroi familjareve te Pjeter Arbnorit, nje botim special me fjalimet e mbajtura prej tij ne parlament, duke premtuar se kuvendi i Shqiperise do te botoje edhe shume doreshkrime te tjera, ende te pabotuara te Pjeter Arbnorit.

Top Channel