Haiti, nxirret nga rrenojat, lajmeroi me sms

17/01/2010 12:55

Skuadrat e ndihmes se shpejte qe kane mberritur ne Haiti nga e gjithe bota, po shpetojne jete te vyera njerezish nen rrenoja.

Keshtu, nje grup forcash izraelite kane arritur te nxjerrin nga rrenojat nje te ri nga nje ndertese ne Port-au-Prince. Ai eshte shtruar ne spital dhe sipas te dhenave, alarmin e dha familja e tij pas nje mesazhi me celular qe ai u kishte nisur, duke u thene se ishte ende gjalle.

Nderkohe, OBSH jep shifra te peraferta, duke thene se deri tani jane shenuar 40-50 mije viktima ku pothuajse gjysma e tyre jane varrosur. Numri i te plagosurve eshte rreth 250 mije dhe 2.5 milione njerez kane ngelur te pastrehe.

Top Channel