Topi: Solidaritet per kapercimin e situates

14/01/2010 13:05

Presidenti i Republikes, Bamir Topi vleresoi pergjegjesine dhe profesionalizimin e institucioneve, ne perballimin e gjendjes se emergjences se krijuar, si pasoje e permbytjeve ne zonen e Shkodres.

Ne nje takim me ministrin e Mbrojtjes, pushtetare vendore dhe ambasadore ne qytetin e prekur nga permbytjet, kreu i shtetit pergezoi te gjithe per punen e bere ne kete situate te veshtire.

“I rendesishem eshte kapercimi i ketij momenti me solidaritet”, u shpreh Topi.

Top Channel