Regjistrimi i popullsise, do te deklarohet feja dhe kombesia

14/01/2010 16:55

Komisioni Qendror per Regjistrimin e popullsise ka vendosur qe gjate regjistrimit te popullsise dhe banesave te vitit 2011, qytetaret te pyeten edhe per perkatesine e tyre fetare dhe etnike.

Ministri i Shtetit Genc Pollo do te drejtoje kete komision tha se regjistrimi edhe thelbesor per percaktimin e qellimeve ekonomike dhe sociale.

“Risia e pyetesorit eshte permbajtja e perkatesise entike dhe asaj fetare”, u shpreh Pollo.

Kostoja totale e ketij projekti eshte 15 milion euro dhe 5 milion jane dhene nga buxheti i shtetit.

Top Channel